Szakértőink

’Dr Márkus Barbara - természetgyógyász, lélekterapeuta
’Dr Márkus Barbara

’Dr Márkus Barbara vagyok, természetgyógyász, lélekterapeuta, oktató.

Kórokozó-kutatással, a szervezet biokémiai rendszerinek feltárásával, természetes gyógymódokkal foglalkozom. A fejbőr és arcbőr betegségeit, korokozóit is vizsgálom rendelőmben és természetes gyógymódokkal a végleges gyógyulásig kezelem. Az utóbbi években a női hormonrendszer által okozott betegségek kutatásában mélyültem el, és szomorúan tapasztalom nőtársaim sokaságát, akik tartós megoldásokat várva keresik a gyógyulást. Számos esetben találtam meg a gyógymódot, így boldogan nyújthatom át várandós kismamáknak, érett és változó korú nőknek. Az érzelmek és a betegségek kialakulásának összefüggéseit immáron harminc éve tanulmányozom, valamint megrekedt élethelyzetekben segítek pácienseimnek. A saját életem a legnagyobb tanítóm. Folyamatos példamutatással igyekszem testi – és lelki vonatkozásban is példát mutatni pácienseim és tanítványaim számára. Évek óta tanítok saját kurzusaimon, cégeknek, vállalkozásoknak, iskolának megbízásából tréningeket és tanfolyamokat tartok. Ettől az évtől az Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem szombathelyi Savaria Egyetemi Központjában tanítok alternatív orvoslást, gyógy-tudományokat.

Az elmúlt 25 évben megszerzett vizsgáim és végzettségeim:

 • Hu-Man Medica Honoris Causa doktori cím
 • Prananadi I.-II.
 • Schüssler sók a gyakorlatban
 • Selfness életvezetési tanácsadó
 • Frissítő- és talpmasszőr
 • Kozmogenetikai és thai masszőr
 • Nem konvencionális gyógymódok
 • Metafizikai – és lélekterapeuta
Dobor Viktória - Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember
Dobor Viktória

„Minden falattal, táplálsz vagy legyőzöl egy betegséget.”

A testünk egy finom gépezet és a megfelelő üzemanyaggal kell ellátni, hogy évtizedekig szolgálni tudjon. Ha esetleg úgy érzed, tennél egy lépést egy egészséges és hosszú élet felé, akkor a következő témákkal kapcsolatban segíthetek Neked:

 •  - Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése, kezelése, diétája
 •  - Cukorbetegséggel, diétával és étkezéssel kapcsolatos kérdések, tanácsadás
 •  - Fogyókúra
Koprivanecz Magdolna - Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember
Koprivanecz Magdolna

„Az étkezési tanácsok sokszor homályosak, nehéz követni őket. Megtartani még nehezebb. Az egyszerű és jól követhető tanácsok ritkák, nem utolsósorban azért, mert minden embernek megvan a maga egyéni anyagcseréje, saját testmérete és számításba veendő betegségtörténete. A tanácsok inkább elnagyolt, általános irányvonalakat jelentenek, amelyeket követhetünk. Ezenkívül keveseknek van idejük arra, hogy részletesen átgondolják az étrendjüket. Az evés bonyolult tudomány. „

Meggyőződésem, hogy a betegségek megelőzése kiemelkedően fontos életünk során. Az egészségtudat kialakítása egy élethosszig tartó folyamat. Változtatni sosem késő! A következő területeken tudok szakmai segítséget nyújtani:

 •  - egészséges táplálkozás
 •  - testkontroll és életmód változtatás
 •  - már kialakult betegségek (magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsírszint stb.) esetén étrendi tanácsok

Ha szeretnél többet megtudni ezekről a témákról, akkor segítek a gyakorlati kivitelezésben.

Báhidszky Szuren - Újságíró, egészségügyi tanácsadó
Báhidszky Szuren

Báhidszky Szuren vagyok. Az egészségügyi végzettség megszerzését követően a betegellátás és az idősgondozás területén kamatoztattam a tudásom, majd röntgenasszisztensként a tüdőbetegségek megelőzésében és diagnosztizálásában vállaltam feladatot. Jártas vagyok az ápolástan, gondozástan, kórélettan, valamint a járványtan, illetve az anatómia terén. Tanulmányaimat az esztétikai bőrgyógyászat irányába is kiterjesztettem, az ezzel kapcsolatos kezelésekről és beavatkozásokról végzett újságíróként rendszeresen publikálok cikkeket. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatok tanulmányokat.

Ács Beatrix - Életmód tanácsadó
Ács Beatrix

Ács Hajnalka Beatrix vagyok. Tanulmányaimat tekintve ACCA (the Assocation of Chartered Certified) marketing managment F1-F2-F3 level elvégzése. Két évig voltam a General Electric munkatársa, ahol az olasz nemzetközi számlakönyvelés egyik felelőse voltam. Ezután a Vodafone Finance procure to pay csapatát erősítettem.

Petrás Gabriella - Újságíró
Petrás Gabriella

Petrás Gabriella vagyok,  a szórakoztató írás és az egészséges életmód elkötelezett híve. Az írás szeretetét az anyatejjel együtt szívtam magamba, majd Magyarország legnagyobb kiadójánál, a Central Médiacsoportnál a szakma által elismert, neves újságíróktól leshettem el a szakma csínját-bínját.

Közösségi Hozzászólások

Friss cikkeink

Más témában

Közösség

„Amiről az élelmiszeripar mélyen hallgat...”

Közösség Ha ezt az infót egy hónappal előbb olvassa, akkor mostanra már fél kilóval kevesebb vegyszert vitt volna be a szervezetébe…
10+1 élelmiszer titok, amit mindenképp ismernie kell!
10+1 TITOK

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT